banner1006
KÜLTÜR VE SANAT:
Körfez'de türkü gecesi

29 Ocak 2023 Pazar 09:55


 Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırında gerçekleştirilen etkinlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Ozanı ve Besteci Fikret Dolu ile Yıldırım Gömleksiz sahne aldı. Gecede sevilen türküler seslendirilirken, vatandaşlar da alkışlarıyla eşlik etti. Zaman zaman halayların çekildiği türkü gecesinde, eğlenceli anlar yaşandı. 
 Aşıkların ve ozanların halkın sesi olduğunu söyleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Çok güzel bir türkü gecesinde bir aradayız. Siz katılanlara olduğu gibi bir teşekkürü de bugünümüzü gecemizi güzelleştiren, duygularımıza, gönlümüze hitap eden sanatçılarımıza edelim. Barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşayabilmemiz için ortak değerlerimiz ve kadim kültürümüz var. Bizler de bu tür etkinlikler ile ortak değerlerimizi ve kültürümüzü sizlerle buluşturuyoruz. Bu kadim kültürü yaşatmaya, kültürümüzün bu değerini sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. 
 Programa, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. (IHA)
banner982
Anahtar Kelimeler
Kültür Sanat
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ay Işığında Şamata'ya yoğun ilgi
Çalışkur apartmanında yaşayan Çalışkur Ailesi'nin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan...

Haberi Oku